Uitwedstrijd Brabantia zeeperd voor DSZ

30 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Zonder punten en met een desillusie armer kwam DZS vrijdagavond terug uit Eindhoven. De ploeg van trainer/coach Mohammed Belahcen verloor de uitwedstrijd bij Brabantia met 6-4. Alex Rekondie scoorde drie keer namens de Dordtenaren.

Het was voor coach Belahcen moeilijk om zijn teleurstelling te verbergen. ,,We hebben op zich best goed gespeeld’’, legt de trainer uit. ,,Maar we krijgen de doelpunten net iets te makkelijk tegen’’.

Daarmee doelt de coach op kleine foutjes die de jonge ploeg maakt, of het geluk dat de tegenstander dan net wel heeft. ,,Daarnaast, en ik zeg het niet vaak’’, moppert Belahcen,’’hadden we de scheidsrechter ‘niet echt mee’ zogezegd’’.

Soccer For Life begon de wedstrijd met een voorsprong, maar die was bij rust al omgedraaid in een achterstand (2-1). In de tweede helft keken de Dordtse gasten alleen maar tegen een achterstand aan. ,,En dat paste precies in hun straatje’’, aldus Belahcen. ,,Wij moesten het spel maken, zij komen vanuit de counter en straffen dat af’’.

Aanstaande vrijdag komt Soccer For Life / DZS niet in actie. Op 10 februari komt FCV uit Valkenswaard op bezoek in de Reeweghal.

Brabantia – Soccer For Life / DZS – 6 -4 (2-1)

Doelpuntenmakers SFL: Alex Rekondie (3), Jordany Maritnus