Agressieve winkeldief opgepakt

31 januari 2012

DORDRECHT - Een 51-jarige man met onbekende woonplaats is op 30 januari op het Vogelplein aangehouden. Kort daarvoor had hij daar in een supermarkt een paar flessen doucheschuim gepakt en zonder te betalen tussen de kassa’s door de winkel uitgerend. Een personeelslid rende hem achterna. Op de Reeweg Oost stopte de verdachte en bedreigde hij het personeelslid met een mes, waarop het personeelslid de man liet gaan.

Ver kwam hij niet, want een toegesnelde agent zag hem lopen en riep hem aan. De man pakte daarop een fiets en reed in de richting van de agent. Deze pakte de man vast waarop hij ten val kwam. Hij raakte niet gewond en kon aangehouden worden. De man is na een nacht cel in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.