Speelotheek voor aangepast spelmateriaal van MEE verhuist

31 januari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Op dinsdag 31 januari verhuist de Speelotheek van MEE Drechtsteden. Ons nieuwe adres wordt Jacob Marisstraat 3-5,  3331 VE Zwijndrecht. 

Bij de Speelotheek kan aangepast spelmateriaal worden geleend voor kinderen met een beperking. Bijvoorbeeld voor kinderen met een verstandelijke, lichamelijke beperking of met een vorm van autisme. Tevens kunt u terecht voor speladvies bij u thuis of op de locatie. 
 
De kosten voor lidmaatschap zijn 25 euro per jaar. U mag dan drie stuks speelgoed lenen voor twee maanden. Ook kinderen zonder beperking mogen lid worden van de Speelotheek. De bezorgservice voor gezinnen en scholen in het werkgebied van MEE Drechtsteden blijft bestaan. 
 
Hoe kunt u de Speelotheek van MEE Drechtsteden bereiken?
In verband met de verhuizing is de Speelotheek op woensdag 1 februari gesloten. Vrijdag 3 februari bent u van harte welkom op de nieuwe locatie. 
De openingstijden zijn woensdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op vrijdagmorgen van 9.30 tot 12.00 uur. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078 652 26 21 of per e-mail naar speelotheek@meedrechtsteden.nl.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.