Explosief gevonden en tot ontploffing gebracht

02 februari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft op 2 februari in een woning in Dordrecht-Oost een explosief veiliggesteld en dezelfde dag op een terrein aan de Wieldrechtse Zeedijk tot ontploffing gebracht. De woning werd doorzocht in het kader van een lopend rechercheonderzoek naar een beroving die eind 2011 in Sliedrecht plaatsvond. Toen bij het doorzoeken van de woning het explosief aangetroffen, werd direct een explosievendeskundige van de politie ingeschakeld en werd de EOD gewaarschuwd.

Een 21-jarige bewoonster en een 23-jarige bewoner zijn aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.