Oproep ds. Den Dekker trouw in de kou valt landelijk op

04 februari 2012
Oproep ds. Den Dekker trouw in de kou valt landelijk op

DORDRECHT - De kerkdienst in de Grote Kerk van Dordrecht, morgen in de kou, is ook landelijk nieuws. Reformatorisch Dagblad en Telegraaf besteden aandacht aan de oproep van ds. Ries den Dekker om trouw in de kou te blijven.  Radio Rijnmond, RTV Dordrecht, AD De Dordtenaar en Dordrecht.net signaleerden ook de oproep in het kerkblad van de voorganger.

Hij zal in de dienst, die om half elf begint, al beginnen met aftellen naar Pasen. Het zogeheten voorvasten, de zeventigste dag voor Pasen, begint immers op 5 februari.

Marc. 1 29-39 en Ezechiël 1: 1-14 zijn de bijbellezingen. De Thuredrecht Cantorij zal optreden.

Ds. Den Dekker publiceerde als eerste over de kou onder zijn wijkberichten in het kerkblad Kerk op Dordt. Zijn uitspraak: ,,Wees dus trouw, ook in de kou - we hebben een stand op te houden",  wordt al veel geciteerd.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.