Treinen rijden volgens aangepaste dienstregeling

07 februari 2012
Treinen rijden volgens aangepaste dienstregeling

DRECHTSTEDEN - Omdat het de hele week “streng” blijft vriezen, hebben NS en ProRail besloten om tot en met vrijdag 10 februari met een aangepaste dienstregeling te rijden.

De NS verzoeken reizigers dus de spits te mijden en geven aan dat u rekening dient te houden met drukte, vaker overstappen en een langere reistijd. Verder kunnen de NS-reisplanner en overige informatie op de NS-site geraadpleegd worden over de aangepaste dienstregeling.

Ook is er een klantinformatienummer, 0900-2021163 (€ 0,10 p/m) bereikbaar, van 8:00 tot 22:00 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.