Drie gewonden bij kop-staartbotsing

09 februari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Bij een kop-staartbotsing tussen drie personenauto’s zijn op 8 februari op de Provincialeweg ter hoogte van de Oprit naar de N3 in totaal drie personen gewond geraakt. Doordat een 19-jarige automobilist uit Dordrecht mogelijk onvoldoende oplette, botste hij tegen een stilstaande auto die vervolgens tegen de auto daarvóór aanbotste.

De getroffen auto’s stonden stil doordat de bestuurders wachten voor een rood verkeerslicht. Een 19-jarige man en twee 17-jarige meisjes, allen uit Dordrecht, raakten gewond. Ze liepen respectievelijk gekneusde knieën, een gekneusde nek en rug, en een gescheurd borstbeen op. Twee van de drie auto’s moesten worden weggetakeld. De 19-jarige man is als verdachte gehoord en daarna heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.