Verdachte straatroof meldt zich

09 februari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 13-jarige jongen uit Dordrecht heeft zich op woensdagavond 8 februari op het politiebureau aan de Overkampweg gemeld als mogelijke dader van de beroving van een 13-jarige fietser op 7 februari jl. De jongen werd na zijn aanhouding in verzekering gesteld en heeft de nacht in de cel doorgebracht. Op 9 februari wordt hij verhoord. Het 13-jarige slachtoffer werd op 7 februari op het fietspad langs de randweg N3 onder bedreiging van zijn telefoon en tas beroofd. De politie zet het onderzoek naar de beroving voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.