Diversiteit aan bedrijven tijdens vijfde editie Dordtse Kil in Business

10 februari 2012 door Liesanne
Diversiteit aan bedrijven tijdens vijfde editie Dordtse Kil in Business

DORDRECHT - Op 9 februari vond de eerste editie van Dordtse Kil in Business in 2012 plaats. De opkomst van de bedrijven was zeer divers. Ook de Gemeente Dordrecht was aanwezig bij dit netwerkevenement voor bedrijven aan de Dordtse Kil en voor regionale bedrijven die met hen zaken willen doen. Organisator Lipman Events is erg blij met de aanwezigheid van de gemeente en hoopt een uitstekend platform te bieden om in contact te blijven met de ondernemers in het gebied.  

Verder waren er zowel veel BusinessClub leden als nieuwe deelnemende bedrijven aanwezig tijdens het evenement. Alle partijen roemden de mogelijkheden de juiste contacten te leggen tijdens de netwerkborrel. De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 24 mei 2012, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn te verkrijgen via dordtsekilinbusiness.nl. Op deze website is tevens de deelnemerslijst te vinden.
 
Dordtse Kil BusinessClub 
De Dordtse Kil BusinessClub is een netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied en die is voortgekomen uit dit netwerkevenement. Het doel van de BusinessClub is het netwerk van de ondernemers te vergroten en nieuwe contacten te leggen om zo de anonimiteit uit de Dordts Kil te halen. Bedrijven krijgen de kans contacten en kennis te bundelen, in een informele en prettige sfeer. Meer informatie over de voordelen van de BusinessClub, de activiteiten, huidige ledenlijst of het inschrijvingsproces is te verkrijgen via www.dordtsekilinbusiness.nl.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.