Finales World Cup Shorttrack bijna uitverkocht

10 februari 2012 door Liesanne
Finales World Cup Shorttrack bijna uitverkocht

DORDRECHT - De kaartverkoop voor de Korean Air ISU World Cup Shorttrack overstijgt de verwachtingen. Kaarten voor de finales van het toernooi in de Sportboulevard Dordrecht zijn bijna uitverkocht. 

De Sportboulevard moet de komende dagen bijna letterlijk uit haar voegen barsten, zowel qua sportprestaties en entertainment als wat betreft de publieke belangstelling. Op zaterdag zijn nog enkele kaarten beschikbaar en ook de zondag is al zo goed als uitverkocht.
Dat er voor de slotdag nog maar enkele kaarten beschikbaar zijn, lijkt alles te maken te hebben met de goede resultaten van de Nederlandse rijders in de afgelopen weken. Op het EK in Tsjechië was het Nederlands team twee weken geleden goed voor drie gouden en twee zilveren medailles.
Donderdag werkte de Oranje selectie de laatste training af voorafgaande aan de World Cup. Vrijdag om 12.00 uur gaan de eerste wedstrijden van start. Namens Nederland komen op de openingsdag twaalf rijders in actie op de individuele afstanden. Op vrijdag is het voor hen zaak om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi op zaterdag en zondag.
De Nederlandse aflossingsploegen komen vrijdagavond voor eerst in actie. De mannenploeg neemt het in de kwartfinale op tegen België, China en de Oekraïne. De vrouwenploeg start in een sterke heat met de teams van de VS en Zuid-Korea. De beste twee teams per heat plaatsen zich voor de halve finale op zaterdag. 
‘Laatste training op snelheid zit er goed in. Baan ziet er gaaf uit, morgen knallen’, twitterde Daan Breeuwsma donderdag na de training. De Nederlanders zijn klaar om komende drie dagen voor eigen publiek een mooie show op te voeren.
 
Ga naar www.schaatsen.nl voor het bestellen van de allerlaatste kaarten.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.