Poging beroving bij pinautomaat Stationsweg Dordrecht

12 februari 2012

DORDRECHT -  In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.00 uur zijn twee jongens slachtoffer geworden van een poging tot beroving. De twee jongens uit Dordrecht waren met vrienden. Voordat ze met elkaar naar een horecagelegenheid gingen in de binnenstad van Dordrecht, wilden twee van de groep nog geld pinnen bij een pinautomaat van de ABN/AMRO op de Stationsweg in Dordrecht. Daar kwam opeens een onbekende man op hun afgerend die hen bedreigde met een mes. Hij eiste geld van de jongens maar dit konden ze niet geven omdat pinnen niet lukte. De verdachte rende daarop weg. De geschrokken jongens gingen weg en belden de politie.

Het signalement van de verdachte is: blank, geschatte leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, 1.90 a 1.95m lang, normaal postuur, voorovergebogen houding. Hij droeg een zwarte muts en zwarte sjaal voor zijn gezicht. Opvallend was dat hij een nette zwarte halflange jas aan had. Indien iemand iets gezien heeft van de poging tot beroving of tips heeft voor de politie, wordt men verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.