Verdachte aangehouden voor mishandeling

12 februari 2012

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 28-jarige plaatsgenoot. De aanleiding zou een voortslepend zakelijk conflict zijn. De verdachte mishandelde de man bij een tankstation aan de Thorbeckeweg in Dordrecht. Toen de 28-jarige uit de tankshop kwam, kwam de verdachte plots tevoorschijn en schopte en sloeg de man. De politie werd gealarmeerd die de man aanhield. Het slachtoffer deed aangifte en de verdachte bekende op het politiebureau de mishandeling. Hij is bereid de schade te vergoeden en krijgt een boete. Na verhoor is hij heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.