Naomi Snikkers houdt koppositie bij de Willige dame

15 februari 2012

DORDRECHT - Clubkampioen Naomi Snikkers blijft na vijf van de zestien ronden koploper in het kampioenschap van de Willige Dame. Pierre Smeets (2) en Hans Berrevoets (3) zijn de belangrijkste achtervolgers op dit moment. De schaaksoos in poffertjessalon Visser brengt op de website www.tomsschaakboeken.nl altijd snel verslag uit van de competitie.

Het vorig jaar gepromoveerde eerste team doet veel ervaring op in de landelijke competitie, maar zal degraderen naar de hoogste klasse van de provincie.

Op Tomsschaakboeken.nl is ook info te lezen over het twaalfde Witten Haen toernooi dat voor maandag 27 februari op de kalender staat.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.