Wedstrijd eerste team Lions

16 februari 2012 door Liesanne
Wedstrijd eerste team Lions

DORDRECHT - Aanstaande zaterdag 18 februari speelt Lions eerste team de thuiswedstrijd tegen Hijs Hokij Den Haag! ze zitten sowieso al in de playoffs, maar nu is het nog spannend tegen wie we moeten spelen in de playoffs. 

De wedstrijd van zaterdag is voor Dordrecht heel belangrijk. Het is de laatste wedstrijd voor de playoffs. Zij staan nu, met beide 40 punten, op een gedeelde 2e plaats met Den Haag. Winnen zij de wedstrijd dan worden we in ieder geval 2e met 43 punten (of 42 bij een shootout). Dan heeft Dordrecht het thuis voordeel. (1e en 3e wedstrijd, indien nodig, thuis) . Theoretisch kan Dordrecht eerste worden. Eindhoven heeft nu 42 punten maar moet nog twee wedstrijden spelen (maximaal 6 punten). Verliest Eindhoven beide wedstrijden dan blijft Eindhoven op 42 punten staan en Dordrecht op 43 wordt Dordrecht Lions 1e en spelen we tegen de nummer 4. 

Worden ze 2e dan is de rangschikking van belang wie hun tegenstander gaat worden. Eindhoven of, net als vorig jaar, Den Haag?

De wedstrijd begint om 20.30 uur. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.