Van stelling gevallen

18 februari 2012
Van stelling gevallen

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit ’s-Gravenzande is op zaterdagmiddag 18 februari 2012 ongelukkig terechtgekomen nadat hij van een verrijdbare stelling viel. De hoogte van de val was maar 1 meter maar het slachtoffer raakte toch gewond aan zijn knie en had wat verwondingen aan zijn gezicht. In eerste instantie vloog ook de traumahelikopter naar het ongeval maar de ernst van de verwondingen vielen mee zodat de helikopter zijn vlucht kon afbreken. De man was aan het werk in een winkel aan het Van Eesterenplein in Dordrecht. Hij hielp de eigenaar die gestopt was met de winkel en nu alles aan het opruimen was. Het slachtoffer was iets aan het demonteren en viel daarbij.


Foto: Rob van der Woude

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.