Ruit beschadigd van politiebureau

18 februari 2012

DORDRECHT - Politiemensen hebben een 40-jarige man uit Middelburg aangehouden voor vernieling. Hij gooide op vrijdagavond 17 februari 2012 naar een ruit van de toegangsdeur van het politbureau aan de Overkampweg in Dordrecht. Dat ging niet onopgemerkt want medewerkers van de politie die binnen in het bureau waren hoorde direct de klap. Ze gingen naar buiten en hielden daar de verdachte aan. In de cel ging de 40-jarige door met vervelend gedrag dit keer spuugde hij naar alles. In de jaszak van de man zat overigens nog een steen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.