Onderzoek naar dodelijk misdrijf

22 februari 2012 door Liesanne
Onderzoek naar dodelijk misdrijf

DORDRECHT - De politie is een grootschalig onderzoek gestart naar een dodelijk misdrijf. Op woensdagmorgen 22 februari 2012 kwam rond 06.00 uur een melding dat er een gewonde man op de grond lag mogelijk als gevolg van een verkeersongeval. op de Mijlweg in Dordrecht. Ambulancepersoneel constateerde dat de man overleden was.

Verder bleek  dat het overlijden niet het gevolg was van een ongeval maar dat er sprake is van een misdrijf. De politie sloot direct de Mijlweg af tussen de Van Leeuwenhoekweg en de Wieldrechtseweg en begon een groot forensisch onderzoek. Daaruit blijkt dat het slachtoffer neergeschoten is.

Het gaat om een 44-jarige man uit Dordrecht. De politie zoekt naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben op de Mijlweg of in de buurt daarvan. Deze getuigen kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.