Geboortegolf bij Stadsboerderij Weizigt

22 februari 2012 door Liesanne
Geboortegolf bij Stadsboerderij Weizigt

DORDRECHT - Stadsboerderij Weizigt is zes inwoners rijker. In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er zes lammetjes geboren: een eenling, een tweeling en een drieling.

Rond 00.30 uur werd Averell de trotse moeder van een bokje. Om 8 uur vanochtend kwamen er nog 5 lammetjes bij. Jack wierp een drieling: twee geitjes en 1 bokje. Joe is de trotse moeder van een tweeling: twee geitjes.  Alle lammetjes zijn zonder hulp geboren en kerngezond.

Daltons
De moeders zijn genoemd naar de vier Daltons: Averell, Jack, Joe en William. Dalton William is nog drachtig.

Kraambezoek
De stallen zijn geopend voor publiek. De Stadsboerderij is dagelijks geopend van 9 tot 17 uur. Stadsboerderij Weizigt bevindt zich aan het Van Baerleplantsoen 30 naast het Weizigtpark.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.