De Hoop Dordrecht doet beroep op donateurs om bezuinigingen te compenseren

23 februari 2012
De Hoop Dordrecht doet beroep op donateurs om bezuinigingen te compenseren

DORDRECHT – Door bezuinigingen op de zorg heeft de Hoop dit jaar 1,6 miljoen euro minder te besteden. De vraag naar hulp blijft groot en daarom zou juist het aantal opvangplaatsen op peil moeten blijven. Het centrum voor verslavingszorg in Dordrecht meldt dit in een bericht aan de achterban, waaronder vooral donateurs.

De Hoop spreekt over een moeilijke tijd, waarbij het van belang is door donateurs extra te worden gesteund.  ,,We zijn meer van giften afhankelijk om ons werk te bekostigen. Om het werk uit te blijven voeren, hebben we acht procent meer giften nodig”, aldus de Hoop.De Hoop GGZ met Teun Stortenbeker als voorzitter van de Raad van bestuur bestaat in Dordrecht vanaf eind 1975, maar heeft vestigingen in verschillende plaatsen in Nederland.

 

Dit jaar zal de Hoop zich wederom op de kaart zetten met een grote Dag van Hoop op 23 juni. Meer info op de website van de Hoop.

 

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.