ProRails gaat rails slijpen

23 februari 2012
ProRails gaat rails slijpen

DORDRECHT - In de nacht van 3 en 4 maart wordt door ProRail op het traject Dordrecht - Barendrecht de rails geslepen. Er zal een slijptrein rijden om het spoor in goede conditie te houden en stiller te maken.

Bewoners die in de buurt van het spoor in Zwijndrecht of Heerjansdam wonen kunnen hinder ondervinden van het slijpgeluid, maar ProRail hoopt op uw begrip.

Na het slijpen kan het treinverkeer een ander geluid maken. Dit zal verdwijnen na enkele weken.

Meer informatie hierover vindt u op: www.prorail.nl/slijptrein.

Voor vragen kunt u naar de afdeling publiekscontacten: wwww.prorail.nl/contact of tijdens kantoortijden 0800-7767 245 (gratis)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.