Gestolen fiets gevonden op Marktplaats

26 februari 2012

DORDRECHT - Een meisje uit Dordrecht zag op Marktplaats haar gestolen fiets te koop aangeboden. Het 17-jarige meisje deed een week geleden aangifte van de diefstal. Ze waarschuwde de politie toen ze een afspraak met de verkoper ging maken. Politieagenten gingen op zaterdagmiddag 25 januari mee naar een woning in de Colijnstraat, waar de fiets opgehaald kon worden. Toen de 17-jarige haar fiets herkende hebben agenten de verkopers, twee jongens van 13 en 15 jaar uit Dordrecht, direct aangehouden. Het tweetal is naar het politiebureau gebracht waar ze werden verhoord. Welke straf ze krijgen zal later door het Openbaar Ministerie worden bepaald.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.