Politie zoekt getuigen van aanrijding met blikschade

27 februari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De politie in Dordrecht zoekt getuigen van een aanrijding die op zaterdag 25 februari om 11.45 uur plaatsvond. Op deze dag reed een 70-jarige scooterbestuurder uit Dordrecht op de Groenendijk in de richting van de Stooplaan en komende uit de richting van de Noordendijk. De man ging op de kruising met de Stooplaan op het voorsorteervak stilstaan, om links af te willen slaan, de Stooplaan in. Uit tegenovergestelde richting, uit de richting van de Oranjelaan dus, kwam op dat moment een rode Seat aangetreden die de scooter aanreed en vervolgens doorreed.

De scooterrijder kwam ten val maar bleef ongedeerd, en zijn voertuig raakte beschadigd. De automobilist sloeg aan het einde van de Groenendijk linksaf en reed weg in de richting van de binnenstad. Agenten keken in de omgeving nog uit naar de auto, maar vonden niets meer.

De politie komt graag in contact en met eventuele getuigen. Wie de aanrijding heeft zien gebeuren, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dat geldt uiteraard ook voor de bewuste automobilist zelf. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief). 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.