Verdachte van bierflesjes-diefstal aangehouden

28 februari 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 30-jarige veelpleger uit Rotterdam is op 28 februari op het Suze Groeneweg-erf aangehouden. Een agent zag in privétijd de man een achtertuin aan het Frida Katzerf in en uit gaan om even later met een lege winkelwagen opnieuw naar de achtertuin in te gaan. Daar laadde hij vanuit de tuin lege bierflesjes in de winkelwagen en liep er vervolgens mee weg.

De agent waarschuwde de meldkamer die direct meerdere agenten naar de locatie stuurde. De man kon snel worden aangehouden. In de winkelwagen bleek de man 185 bierflesjes en vier limonadeflessen te hebben, waarmee het totaalbedrag op 19,50 euro kwam. Het gestolen goed is in beslaggenomen en de verdachte wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.