Fietser gewond bij aanrijding op Overkampweg

02 maart 2012 door Liesanne
Fietser gewond bij aanrijding op Overkampweg

DORDRECHT - Een 65-jarige vrouw uit ’s-Gravendeel is vrijdagmiddag 2 maart gewond geraakt aan haar hoofd bij een aanrijding met een auto. De vrouw reed met haar fiets over de Overkampweg, toen zij ter hoogte van de kruising bij de N3 vermoedelijk door rood licht reed. Op dat moment kwam juist een auto de afrit van de N3 afrijden, waardoor een aanrijding ontstond en de vrouw ten val kwam. De auto kwam hierbij in de middenberm terecht.

Getuigen belden de hulpdiensten die direct ter plaatse kwamen. Aanvankelijk rukte ook de traumahelikopter uit, maar deze hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. De vrouw is met verwondingen aan haar hoofd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, een 26-jarige man uit Dordrecht, bleef ongedeerd. De Regionale Verkeersondersteuning kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar het ongeval. De auto van de man moest worden getakeld.

 
Foto: Rob van der Woude
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.