Organisatiebureau van Rien van Halen viert 25-jarig jubileum

02 maart 2012

DORDRECHT - Voor Rien van Halen begon het 25 jaar geleden allemaal als een hobby met carnavalsfeestjes en het aanbieden van muziek en decoraties voor evenementen.

"Je begint ergens aan en het wordt eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Op een gegeven moment groeit het dusdanig dat je er wel een bedrijf van moet maken. Ik begon heel voorzichtig het eerst een meisje aan te nemen. Ik had overal wat locaties waar ik spullen had staan. Bij mij thuis in de garage stonden wat kinderspelletjes. Bij mijn schoonmoeder in de garage stond de verlichting. En ik had een eigen paardenstal gehuurd waar ik de  decoratie materialen opsloeg.

Toen we een podium wagen kochten moest er weer een stuk ruimte bij gehuurd worden. Toevallig liepen we tegen het pand aan de Madame Curiestraat aan. Daar zat een klant van mij die ging verhuizen. Toen heb ik dat pand voor 2 jaar gehuurd. Daarna hebben we het kunnen kopen en hebben daar ook 13 jaar met veel plezier gewoond en gewerkt.”, aldus Rien. Nu zit Rien van Halen Events op de Galvanistraat waar hij een grote opslagloods heeft.

De mooiste herinnering in die 25 jaar heeft Rien beleefd met het jubileum feest voor Nozema wat ze hebben mogen organiseren. “Nozema houdt zich bezig met radio en tv. Het was een schitterend mooi feest. Daarnaast zijn er nog een aantal mooie herinneringen geweest, maar dit is een van de mooiste die ik heb",aldus Rien.

Er is in 25 jaar veel veranderd voor Rien. "In de beginjaren heb ik veel met mijn handen moeten werken om te zorgen dat alles voor elkaar kwam. Nu doen de 12 vaste medewerkers dat en ben ik meer bezig met de verkoop en het onderhouden van klantencontacten, wat ik het leukste van mijn vak vind”, aldus Rien.

Ook voor Rien van Halen is de toekomst een onzekere factor. “Je bent sterk afhankelijk van de economie en ik word er een beetje door geplaagd. Ook wij hebben daar uiteraard rekening mee te houden. Je moet toch telkens de bakens verzetten om je bedrijf voort te laten bestaan”, aldus Rien.

Maar het blijft feest bij van Halen Events want, indien u bestelt tussen 1 februari en 19 maart (de verjaardag van Rien van Halen die dan 70 jaar wordt) en uw evenement vindt plaats tussen 1 februari en 31 december 2012, dan ontvangt u 25% korting op hun eigen huurmaterialen.

Kijk voor meer informatie op: www.rienvanhalen.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.