Topbiljarter, zanger en entertainer. Ad is het allemaal.

02 maart 2012
Topbiljarter, zanger en entertainer. Ad is het allemaal.

DORDRECHT - Dordrecht.net houdt regelmatig interviews met bekende en minder bekende Dordtenaren die opvallen door hun prestaties. Vandaag een vraag gesprek met Ad Koorevaar.

Ad Koorevaar is een ras Dordtenaar en biljart al jaren in de absolute top van Nederland maar ook vermaakt hij jong en oud met optredens op feestjes en partijen.

Ad was 14 jaar toen hij begon met biljarten. "vanaf toen is het heel snel gegaan. Toen ik 18 jaar was speelde ik al ereklasse in alle spelsoorten van biljarten" aldus Ad.

"Ik ben me meer op het biljarten gaan storten omdat dat mij beter lag dan andere sporten. Meerdere malen ben ik Nederlands kampioen geworden en zelfs eindigde ik een keer in de top 5 van de wereld en was 3x sportman van het jaar in Dordrecht maar van biljarten alleen kan ik helaas niet leven. Ik ben de muziek wereld ingerold doordat ik af en toe zong bij een biljart feestje. Toen heb ik een geluidsinstallatie gekocht en van het één kwam het ander,"aldus Ad Nu geeft hij vooral optredens in Dordrecht, Rotterdam en omstreken.

"Ik ben van plan om volgend jaar een tweede cd te maken voor mijn trouwe fans en om nog wat meer bekendheid te krijgen. Ik hou van alle soorten muziek, dus weet nog niet precies welke genre het gaat worden. Daarnaast blijf ik gewoon biljarten, want dat gaat prima samen!", aldus Ad. Ook wil Ad gaan starten met biljart lessen. Waarschijnlijk in het wapen van Alblasserdam omdat het daar lekker rustig is. Ad wil voor zowel jong en oud les gaan geven.

Wilt u meer informatie over de optredens van Ad of zijn biljart lessen? kijk dan op www.ad-koorevaar.nl. Op deze site staan ook filmpjes van zijn optredens.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.