Man in slaap in auto op kruising

04 maart 2012

DORDRECHT - De politie heeft zondagochtend 4 maart een 20-jarige man uit Dordrecht aangehouden aan de Graveerstift. Surveillerende agenten troffen de man slapend in zijn auto aan midden op een kruising.

Toen de agenten de man wakker maakten en een blaastest afnamen, bleek dat de beginnend bestuurder onder invloed achter het stuur zat. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.