Tweetal aangehouden voor in brand steken bushalte

04 maart 2012

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 3 maart een 22-jarige man uit Zierikzee en een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden voor brandstichting. Een getuige zag die avond dat aan het Marisplein een bushokje in brand werd gestoken en dat een tweetal er vervolgens vandoor ging. Agenten gingen hierop ter plaatse en blusten de bushokje met een brandblusser.

Andere agenten troffen even verderop op de Karel Doornamweg een tweetal aan dat aan het signalement voldeed. Bij het controleren van de gegevens bleek de 22-jarige man nog een boete te hebben openstaan. Hierop zijn beide aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.