13-jarige Hanneke weer terecht

05 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De 13-jarige Hanneke die werd vermist (zie bericht onder) is inmiddels weer terecht dankzij de oproep die de politie via diverse meida had verspreid.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht van zaterdag 3 maart:

De politie is op zoek naar de 13-jarige Hanneke uit Dordrecht. Het meisje liep woensdagmiddag 29 februari rond 15.45 uur weg uit een instelling aan de Besarstraat. 

Hanneke is 1.68m lang, heeft half lang donkerblond haar en een normaal postuur. Op de dag dat ze wegliep, droeg zij een rode jas met ruitjes, een blauwe spijkerbroek en zwarte schoenen. Via www.politie.nl/zuid-holland-zuid is de foto van het meisje vrijgegeven. Mogelijk verblijft het meisje in de omgeving van Alkmaar of Middelharnis.

De instelling waar Hanneke verbleef deed woensdagavond melding bij de politie dat het meisje was weggelopen. De politie heeft sindsdien onderzoek gedaan op diverse mogelijke verblijfplaatsen van het meisje. Ook is uitgebreid gesproken met familie, vrienden en andere contacten en staat zij landelijk gesignaleerd. Tot op heden heeft dit nog niet geresulteerd in het opsporen van het meisje. 

Mensen die meer informatie hebben over Hanneke of haar na woensdagmiddag hebben gezien of gesproken, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.