Man in slaap in auto op fietspad

05 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 26-jarige automobilist uit Dordrecht is op 4 maart op de Aert de Gelderstraat aangehouden. De man stond met zijn beschadigde auto stil op een fietspad, diep in slaap. Hij bleek teveel gedronken te hebben en wist niets meer van de beschadigingen aan zijn  auto af. Agenten hebben nog in de omgeving uitgekeken naar eventueel beschadigde auto’s of andere zaken, maar troffen niets aan.

De man werd aangehouden en mocht zijn roes in de cel uitslapen.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.