Twee gewonden bij aanrijding in Dordrecht

06 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 17-jarige bromfietser uit Alblasserdam en een 12-jarige jongen uit Dordrecht zijn op 6 maart rond 08.25 uur gewond geraakt toen ze op de kruising Dubbeldamseweg Zuid-Werkenmondestraat met elkaar in botsing kwamen. Mogelijk verleende de jongen geen voorrang toen hij vanaf de Werkenmondestraat de Dubbeldamseweg Zuid opdraaide, waar op dat moment de bromfietser reed.

De bromfietser had last van zijn knie en hand, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De fietser wel: hij bleek een gebroken neus en gebroken oogkas te hebben. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.