Sani-Dump Dordrecht Lions verliest van Den Haag

06 maart 2012 door Liesanne
Sani-Dump Dordrecht Lions verliest van Den Haag

DORDRECHT - Afgelopen zondagavond moest het eerste team zijn eerste playoff wedstrijd spelen tegen Den Haag, in Den Haag! Het was een enorm spannende wedstrijd. Tot de 33ste minuut met 0-2 voorgestaan. Helaas wist Den Haag terug te komen tot 2-2, waarna  er een overtime kwam. En in de 4e minuut van de overtime scoort Den Haag het beslissende doelpunt en heeft Dordrecht helaas verloren.

Volgende week zaterdag 10 maart heeft Sani-Dump Dordrecht Lions het voordeel van de thuiswedstrijd en alles is nog mogelijk!

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.