Mogelijke verdachte van auto-inbraak in Dordrecht aangehouden

06 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is op 6 maart om 02.10 uur op de Noordendijk aangehouden. Hij fietste daar zonder licht en kreeg daarvoor een bekeuring. De agenten die hem staande hielden waren ook in hem geïnteresseerd vanwege zijn uiterlijk en kleding. Dat kwam namelijk goed overeen met het signalement van een auto-inbreker, die zo’n twee uur eerder op het Vrieseplein zijn slag had geslagen.

Bij de fietser werd inbrekersgereedschap aangetroffen op grond waarvan hij werd aangehouden. De politie onderzoekt of hij aan de auto-inbraak op het Vrieseplein is te koppelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.