BVFP volledig in het gelijk gesteld in rechtszaak Cozzmoss

08 maart 2012
BVFP volledig in het gelijk gesteld in rechtszaak Cozzmoss

DORDRECHT - Ondanks het feit dat de Belangen Vereniging Funderings Problematiek (BVFP) rond 2002 eerst telefonisch toestemming had gevraagd aan redacties om artikelen op haar website www.platformfundering.nl te zetten kwam Cozzmoss in februari 2010 met een rekening van ruim 15.000 euro. En ondanks een poging tot schikking ging Cozzmoss over tot een dagvaarding van de BVFP.

Door de BVFP zijn diverse getuigenverklaringen verzameld en er is onder ede een verklaring afgelegd door twee personen.
De rechtbank in Dordrecht heeft 7 maart 2012 uitspraak gedaan en daarbij aangegeven dat:
- De BVFP in haar bewijs is geslaagd en de vorderingen van Cozzmoss worden afgewezen
- Cozzmoss in de proceskosten is veroordeeld voor een bedrag van € 18.238,98

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.