Het nieuwe boek van Paul Schrandt komt uit

08 maart 2012 door Liesanne
Het nieuwe boek van Paul Schrandt komt uit

DORDRECHT - Dit boek beschrijft het waargebeurde verhaal van een vader en zijn zesjarige zoontje, die na een tweeweekse vakantie in Tunesië, op de terugweg naar Nederland, een noodlanding moeten maken op het vliegveld van Tunis.

De vader besluit hierna om nooit meer te gaan vliegen. Zijn vriendin stapt over in een ander vliegtuig en vliegt, samen met de bagage, terug naar huis.

Met alleen de kleren aan hun lijf, een mobiele telefoon en vijftig gulden beginnen vader en zoon aan een overlevingstocht met slechts één doel: thuiskomen zonder in een vliegtuig te stappen.

Over Paul Schrandt
Paul Schrandt (1964) is een freelance fotograaf, die zich de laatste jaren meer is gaan toeleggen op het schrijven van artikels en redactionele stukken. Onlangs verscheen zijn eerste boek De dag dat Dordt zijn adem inhield (ISBN 9789078299066), dat hij maakte in samenwerking met journalist André Oerlemans. Vliegangst in Tunesië is Pauls debuutroman.
 
Bestellen
Vliegangst in Tunesië - De Wet van Murphy zal begin mei verschijnen. Wij bieden u het circa 98 pagina's tellende boek aan voor de prijs van € 16,95 (exclusief verzendkosten).

Wilt u het boek bestellen? Binnen de webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra de betaling is ontvangen, wordt uw bestelling aan de lijst toegevoegd. Op het moment dat Vliegangst in Tunesië - De Wet van Murphy gedrukt is, wordt een exemplaar toegestuurd.
 
www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/aktie/details/boek/3112/vliegangst-in-tunesie-de-wet-van-murphy.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.