Gerard Hovius zwaait af als voorzitter vrienden Grote kerk

08 maart 2012
Gerard Hovius zwaait af als voorzitter vrienden Grote kerk

DORDRECHT -Gerard Hovius treedt na dertien jaar af als voorzitter van de vereniging Vrienden van de Grote Kerk Dordrecht. Arjan te Raa wordt voorgedragen als zijn opvolger.

Hovius is een bekende Dordtenaar, die zich maatschappelijk op veel terreinen in de stad heeft ingezet. Het bestuur van de vereniging zegt met veel waardering en gelijk begrip zijn komend afscheid op de ledenvergadering van donderdag 5 april te begrijpen.

Voorzitter Hovius zegt tevreden terug te kijken en blij dat te zijn dat de vereniging steeds meer leden telt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.