Zeven tips na reconstructie dodelijke schietpartij in Opsporing Verzocht

08 maart 2012 door Liesanne

DORDRECHT - De reconstructie van de dodelijke schietpartij op 22 februari aan de Mijlweg in Dordrecht, heeft zeven tips opgeleverd. Bij de schietpartij kwam een 44-jarige Dordtenaar, Gideon Ritmeester, om het leven.

In de uitzending van Opsporing Verzocht waren camerabeelden te zien van de laatste momenten van het slachtoffer. Ook werd de fietsroute getoond die Ritmeester elke dag fietste naar zijn werk. De politie zet alles op alles om de verdachte(n) aan te houden. In de uitzending is daarom een uitgebreide getuigenoproep gedaan, waarbij de volgende vragen zijn gesteld:
- Wie kan er meer vertellen over het leven van Gideon Ritmeester en zijn contacten?
- Wie heeft er informatie die kan bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf?
- Zijn u die ochtend mensen of voertuigen opgevallen aan de Mijlweg of in de omgeving hiervan?

Bij het onderzoeksteam kwamen na de uitzending zeven tips binnen. Momenteel worden deze tips uitvoerig onderzocht. Het item is terug te kijken op de site van Opsporing Verzocht of Uitzending Gemist.

Heeft u informatie? Neemt u dan alstublieft contact op met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Vermeld hierbij dat het gaat om onderzoek Kepa. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-45235943. U kunt ook mailen naar TGO@Zuid-holland-politie.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.