Auto de sloot in

09 maart 2012

DORDRECHT - Een auto is langs de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht in de sloot beland. De 24-jarige bestuurder uit Dordrecht verklaarde dat hij een racespelletje aan het doen was met een vriend die in een andere auto reed. Nadat hij zijn vriend inhaalde ter hoogte van de kruising met de Nassauweg wilde hij naar rechts sturen. Hier ging het mis.

De man verloor de macht over zijn stuur en reed de sloot in. Vervolgens kroop hij zelf uit zijn voertuig. De blaastest wees uit dat de bestuurder een te hoog promillage had door alcoholgebruik. De politie vorderde zijn rijbewijs in. Het ongeval gebeurde op vrijdag 9 maart 2012 rond 02.30 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.