Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op regionale kaart

09 maart 2012
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op regionale kaart

DORDRECHT -In het Koetshuis van natuur- en milieucentrum Weizigt in Dordrecht is donderdagavond onder grote belangstelling het regionale plattform Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gelanceerd.

De wethouders van Dordrecht (Harrry Wagemakers) en Zwijndrecht (Henk Mirck) waren er erg bij mee. Ook andere wethouders uit de regio waren naar Dordfrecht gekomen om te kunnen netwerken met mensen uit het bedrijfsleven die duurzaam willen denken en vooral duurzaam willen doen.

Het Platform zal speciaal voor het bedrijfsleven drie keer per jaar een bijeenkomst orgaiseren in Weizigt. Directeur Louise Bergenhenegouwen kreeg complimenten voor dit initiatief.

Al eerder kreeg het burgerinitiatief Platform duurzaamheid de ruimte van Weizigt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.