Politie zoekt getuigen én slachtoffer van (poging) straatroof in Dordrecht

11 maart 2012

DORDRECHT - De recherche in Dordrecht zoekt getuigen van een straatroof die op 11 maart rond 00.50 uur op de Vriesestraat plaatsvond. Getuigen zagen daar op dat moment een volwassen man op een andere man intrappen, waarbij deze onder meer in zijn gezicht geraakt werd. De dader pakte vervolgens het een en ander uit de broekzak van het slachtoffer en rende weg in de richting van de Vriesebrug. De dader was de gehele tijd in gezelschap van een meisje/vrouw.

Zij deed niets en rende samen met de man weg. De man zag er als volgt uit: ongeveer 20 jaar oud, halflang stijl haar tot op zijn oren gedragen in een scheiding. Hij droeg een trui met een soort van ruitmotief op de voorzijde.

Het slachtoffer heeft zich tot op heden niet gemeld bij de politie en deze wordt dan ook gevraagd dit alsnog te doen.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.