Agent lichtgewond bij aanhouding

12 maart 2012

DORDRECHT - Een agent van de politie Zuid-Holland-Zuid is op 11 maart licht gewond geraakt toen hij op de Witte de Withstraat een verdachte wilde aanhouden.

Een getuige had gezien dat hij op Admiraalsplein allerlei geparkeerde auto’s probeerde te openen. Deze 16-jarige jongen uit Dordrecht werd uiteindelijk in de bocht van de Cornelis Evertsenstraat-Witte de Withstraat aangetroffen en staande gehouden. Hij bleek een paar navigatiesystemen bij zich te hebben. Toen hij plots wegrende, kon hij na een korte achtervolging snel alsnog vastgehouden worden. Bij de worsteling die daarbij ontstond, raakte een agent gewond aan zijn knie. Met moeite kon de jongen geboeid worden en naar het politiebureau gebracht worden.

Hij bleek ook gedronken te hebben. Hij is in verzekering gesteld.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.