Kees Klok komt met nieuw boek Reisgriep

13 maart 2012
Kees Klok komt met nieuw boek Reisgriep

DORDRECHT - Op donderdag 15 maart aanstaande signeert Kees Klok ter gelegenheid van de Boekenweek zijn pas bij Uitgeverij Liverse gepubliceerde boek Reisgriep, deel drie van zijn literaire dagboeken, waarvan eerder En vooral: de gordijnen dicht en Idioten ontloop je nergens verschenen. Reisgriep is het derde deel van de literaire dagboeken van dichter, literair vertaler, historicus en (voormalig) docent geschiedenis Kees Klok.

Eerder verschenen bij Uitgeverij Liverse En vooral: de gordijnen dicht en Idioten ontloop je nergens. Reisgriep begint vlak na het overlijden van de hoogbejaarde moeder van de schrijver, met alle bureaucratische nasleep daarvan. Toch lijkt 2007 veelbelovend. Naast een nieuwe dichtbundel komt ook de publicatie van Kees Kloks vertalingen van John Burnside's poëzie in zicht. Samen met zijn echtgenote, vertaalster en dichteres Stella Timonidou, gaat hij op reis naar Schotland om Burnside te ontmoeten.

Ook verblijft het letterkundige echtpaar weer verschillende keren in Griekenland. Na daar de zomer te hebben doorgebracht in hun 'schrijfhuis' slaat volkomen onverwacht in september het noodlot toe, waardoor het leven van de auteur een dramatische wending zal krijgen.

 Het evenement zal plaatsvinden in het stamcafé van de schrijver en zijn uitgever, Poffertjessalon Visser, Groenmarkt 9 te Dordrecht van 17.00 - 19.00 uur. Het boek is daar ook eenmalig met een aantrekkelijke korting te koop. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.