Minister Opstelten brengt werkbezoek aan De Maatschappij

14 maart 2012
Minister Opstelten brengt werkbezoek aan De Maatschappij

DORDRECHT - Op woensdag 14 maart bracht minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) een werkbezoek ondernemersnetwerk De Maatschappij in het Davinci College in het Leerpark.

De aankomst was waarschijnlijk anders dan hij had verwacht, want er hielden ongeveer 100 politieagenten een demonstratie bij de ingang voor een betere CAO. De agenten boden aan omstanders protestbrieven uit.

Toen Opstelten uit de auto stapte, ging hij even in gesprek met de agenten. Hij gaf opnieuw aan dat er voor de agenten op heel wat punten verbeteringen zijn doorgevoerd in de nieuwe CAO.

Ron Vos, de voorzitter van de regionale politievakbond was het hier niet helemaal over eens, want hij gaf aan dat er op een aantal andere punten juist een achteruitgang wordt geboekt, en dat vertelde Opstelten niet.

Ivo Opstelten ging echter onaangedaan naar binnen om zijn lezing te houden voor ondernemers van het ondernemersnetwerk De Maatschappij.

In zijn lezing gaf minister Opstelten aan welke maatregelen dit kabinet tot nu toe in gang heeft gezet en al doorgevoerd, om de Nederlandse samenleving veiliger te maken. Ook ging hij in op de eerste concrete resultaten in de praktijk. Na afloop was er nog gelegenheid tot het stellen van vragen, maar dit ging niet over de nieuwe CAO.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.