Politie zoekt getuigen van dubbele poging beroving Merwedestraat

16 maart 2012

DORDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een dubbele poging beroving op donderdagavond 15 maart tussen 18.50 uur en 19.25 uur. Een 50-jarige vrouw uit Dordrecht reed op haar scooter rond 18.50 over de Merwedestraat vanuit de richting van de N3 in de richting van een supermarkt aan de Merwedestraat. Plots reden twee onbekende mannen op scooters de vrouw klem en probeerden haar te beroven van haar portemonnee en telefoon.

merwedewegDe vrouw weigerde deze echter af te staan en reed er vandoor richting de supermarkt. Toen de vrouw even later over de Merwedestraat terug reed, kwam hetzelfde tweetal op de scooters weer op haar af en probeerden haar weer te beroven. Daarbij gaf een van hen de vrouw een klap. De vrouw wist weer te ontkomen en belde de politie. Deze maakte een zoekslag in de omgeving, maar heeft het tweetal echter niet meer aangetroffen. Mensen die getuige zijn geweest van de pogingen berovingen of die het tweetal die avond hebben zien rijden, worden dan ook gevraagd contact op te nemen met de politie. De daders betroffen een man met donkere helm op een zilverkleurige scooter en een man met donkere helm op een rode scooter. Beide droegen een blauwe spijkerbroek. Tips en informatie kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.