Man aangehouden na meerdere botsingen

16 maart 2012

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 16 maart is een 19-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Een 29-jarige man en een 41-jarige man uit Dordrecht zaten die nacht te wachten in hun auto aan de Javastraat, toen de 19-jarige met zijn auto achterop hun auto botste en er vervolgens vandoor ging richting de Celebestraat. De mannen besloten hierop

achter de 19-jarige aan te gaan en wisten op de Singel voor hem te gaan rijden. Daarbij reed de 19-jarige nog eens achterop de auto van de twee aan. Vervolgens wilde de 19-jarige er vandoor gaan door zijn auto te keren, waarbij de 19-jarige tegen een geparkeerde auto aanreed.

De twee besloten hierop de politie te bellen die op zoek gingen naar de bestuurder. Agenten troffen de man even later aan in zijn woning aan het Geldelozepad. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hier is hij verhoord, waarna hij is heengezonden. Het rijbewijs van de man is ingenomen en de auto is in beslag genomen. Ook maakte de politie proces-verbaal op tegen de man.
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.