Greep uit kassa bij cafetaria; politie zoekt getuigen

02 maart 2012

DORDRECHT - Donderdagavond 1 maart heeft een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Breitnerstraat. Een onbekende man kwam rond 19.30 uur de cafetaria binnenlopen. Hij liep direct door naar de kassa, waar hij met bedreiging van een steekwapen een greep in de kassa deed. Vervolgens ging de man met een onbekend geldbedrag naar buiten toe en ging er op de fiets vandoor, via de M.W. Mesdagstraat richting de Viottakade. Op het moment dat de

overval plaatsvond, waren er geen klanten in de cafetaria aanwezig. Het aanwezige personeel bleef ongedeerd. 
 
De politie stelde direct een (sporen)onderzoek in en maakte in de omgeving een zoekslag naar de man. Via Twitter werd het signalement van de man verspreid. Dit leidde echter niet tot het aanhouden van de man. 
 
De politie zet het onderzoek voort en vraagt mensen die meer informatie hebben over de overval of die de man herkennen/hebben gezien contact op te nemen. Het signalement van de man: ongeveer 20 jaar, 1.70m, tenger postuur, donkere jas met capuchon. Tips en informatie kunnen worden doorgegeven via 0900-8844 of anoniem via 0900-7000.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.