Dronken man verzet zich tegen zijn aanhouding

17 maart 2012

DORDRECHT - Politieagenten hebben een dronken man aangehouden toen hij tegen de deur van een portiek aan het schoppen was. Het incident vond plaats in de Wijnstraat in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 maart. Aanvankelijk werkte de man, een 52-jarige Dordtenaar, schoorvoetend mee met de agenten. Onderweg naar de politieauto begon hij echter steeds meer tegen te stribbelen.

Toen hij in de politiewagen zat begon hij zich hevig te verzetten. Hij probeerde de politieagenten te slaan en bedreigde hen met de dood. De agenten kregen de man onder controle, waarna ze hem naar het politiebureau brachten. De man werd daar ingesloten voor verhoor. De agenten hebben aangifte van bedreiging tegen de 52-jarige verdachte gedaan. Hij zal zich later voor een rechter moeten verantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.