Politie onderzoekt mogelijke schietpartij

17 maart 2012

DORDRECHT - Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 maart een onderzoek gedaan naar een mogelijke schietpartij in de Colijnstraat. Omstanders waarschuwden de politie. Ter hoogte van het Limburgstierumplantsoen controleerden politieagenten vervolgens een auto waarin een mogelijke schutter zou kunnen zitten. Hierbij maakten de agenten gebruik van de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten.

De agenten troffen geen wapens aan toen zij de inzittenden fouilleerden. Ook toen zij de auto doorzochten werden er geen wapens gevonden. In de Colijnstraat waar het schietincident gebeurd zou zijn maakten politieagenten een afzetting en deden onderzoek. Hoewel meerdere omstanders de agenten aanspraken over het incident, werden er geen sporen van de schietpartij aangetroffen. Aan het schietincident zou een ruzie vooraf zijn gegaan. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 (lokaal tarief). Wilt u liever anoniem blijven kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.