Man bedreigt agenten na aanhouding

19 maart 2012

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Rotterdam is op 19 maart op de Phoenix-Ring om 00.15 uur aangehouden. Agenten vonden hem daar in een brandgang met inbrekersgereedschap en een fiets bij zich. Vanwege het gereedschap werd hij aangehouden. Onderzocht wordt nog of de fiets zijn rechtmatig eigendom is. Onderweg naar het bureau bedreigde de man de agenten nog, wat hij op het bureau tegenover de arrestantenbewakers herhaalde. In beide gevallen werd aangifte tegen de man gedaan. Hij is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.