Pim Arts naar NK dammen voor aspiranten

19 maart 2012
Pim Arts naar NK dammen voor aspiranten

DORDRECHT - Met een score van 9 punten uit 7 partijen eindigde de talentvolle Damclub Dordrecht speler Pim Arts (16) op de 3e plaats bij de halve finale van het Nederlands Kampioenschap dammen voor Aspiranten in Zegveld. Hij plaatste zich hiermee voor de finale die van 9 t/m 14 juli in Wageningen zal worden gespeeld. Pim, die wordt getraind door Fred Roedolph, maakte het afgelopen seizoen met DC Dordrecht 1 zijn debuut in de nationale hoofdklasse en heeft ondertussen een virtuele rating van 1120, een stijging van maar liefst 297 punten ten opzichte van 1 juli 2011 waarmee hij de op één na hoogste stijging van Nederland heeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.